Slanking

Slankeprosjektet hadde jeg for noen år tilbake. Dessverre er mye av data gått tapt pga nye system. Men siden «prosjektet» ble satt i gang, har det vært sporadiske tilfeller hvor slanking har vært i fokus.

 

Slanking er veldig viktig for mange. Og det finnes utallige kurer der ute, som i seg selv er vel og bra. Men ofte i det folk slutter med kuren, så fyker vekten opp igjen. Og ofte i rekord fart. Med akupunktur kan man lettere holde vekten etter endt kur.

 

Hos meg så får du god veiledning i hvordan du skal gå frem. Ofte settes det opp en ketolysekur, eller en lavkarbo, alt hva klienten foretrekker. Det måles med målebånd, og det veies. Alle tallene blir ført inn i en oversikt. Og får hver gang man kommer, vil man se at tallene endrer seg. Dette skaper både motivasjon, og hever kunnskapen over egen kropp.

 

Etter målingene, får man en akupunkturbehandling. Fokuset her vil være å styrke kroppens prosesser, og optimalisere forbrenningen. I teorien så vil etter endt kur, kroppen fortsatt ha forbrenningen på plass, slik at man holder den nye vekten.